Καλάθι αγορών
 0 προϊόντα


  Προσφορές

  Αναζήτηση

  Επικοινωνίαbooks
        Κατηγορίες προϊόντων:
ΚΑΣΕΤΙΝΕΣΜΝΗΜΕΣ USBΤΣΑΝΤΕΣΤΕΤΡΑΔΙΑΕΙΔΗ ΧΕΙΡΟΤΕΧΝΙΑΣ & ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣΕΙΔΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ-ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ-ΣΧΟΛΙΚΑΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗΕΙΔΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ-ΤΑΙΝΙΕΣΧΑΡΤΙΚΑΑΝΑΛΩΣΙΜΑ Η/Υ & ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΕΝΤΥΠΑ-ΦΑΚΕΛΑΠΙΝΑΚΕΣ - ΥΛΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝΕΥΡΕΤΗΡΙΑ-ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΣΕΤ ΔΩΡΟΥΕΠΙΠΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥΒΙΒΛΙΑ Κ.Φ.Σ.ΟΔΙΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

        Browse by Brand:
 

Άνοιξε το νέο μας site που δίνει στους εγγεγραμένους πελάτες μας χονδρικής τη δυνατότητα παραγγελίας όλων των προϊόντων μας. Εάν δεν είστε ακόμα εγγεγραμένος πελάτης χονδρικής της BIBLIOSYN μπορείτε να ζητήσετε και εσείς online προσφορά χονδρικής για όλα τα προϊόντας μας η οποία θα σας σταλεί πολύ σύντομα στο email σας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες. Επίσης κατά τακτά διαστήματα (έναρξη σχολικής περιόδου κλπ) υπάρχουν για όλους τους επισκέπτες μας, ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ οι οποίες εμφανίζονται στη κεντρική μας σελίδα. Είμαστε στη διάθεση σας για κάθε βοήθεια με τη χρήση των σελίδων μας 


H ΒΙΒΛΙΟσυν είναι ένα δίκτυο βιβλιοχαρτοπωλείων που δημιουργήθηκε με την σταδιακή συνεργασία εικοσιδύο διαφορετικών καταστημάτων έως σήμερα από το Περιστέρι, στους Αγίους Αναργύρους, στο Σταθμό Λαρίσης, στο κέντρο, στον Άγιο Φανούριο, στο Πολύγωνο, στην Κυψέλη, στο Ν. Ηράκλειο στο Κορωπί στο Κερατσίνι στο Κορυδαλλό και από την Άρτα την Ιτέα την Αίγινα την Σαλαμίνα έως την Μήλο & την Σαντορίνη.

Η συνεργασία αυτή πολλών διαφορετικών επαγγελματιών έχει δημιουργήσει μια δυναμική που επιτρέπει στην ΒΙΒΛΙΟσυν να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.

Η διαρκής ενημέρωση για τις προσφορές και τις αλλαγές της αγοράς δεν είναι
δυνατή στην εποχή μας από ένα και μόνο επαγγελματία.
Έτσι αποφασίσαμε την ένωση των δυνάμεων μας ώστε τις ευκαιρίες και τις προσφορές που ανακαλύπτουμε να τις προσφέρουμε συνολικά στους πελάτες μας.
 
ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΑΣ
Οι επιλογές μας
ΣΤΥΛΟ LADY ΣΤΡΙΦΤΟ ΣΕ ΘΗΚΗ ΔΩΡΟΥ
ΣΤΥΛΟ LADY ΣΤΡΙΦΤΟ ΣΕ ΘΗΚΗ ΔΩΡΟΥ
ΨΑΛΙΔΙΑ CENTRUM γενικής χρήσης με μαλακές χειρολαβές.
ΨΑΛΙΔΙΑ CENTRUM γενικής χρήσης με μαλακές χειρολαβές.
ΓΟΜΑ CENTRUM DINO
ΓΟΜΑ CENTRUM DINO


Αρχική    Νέα προϊόντα    Καλάθι    Ταμείο
 
ktpΓ' ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2000 - 2006: Η ενίσχυση της εταιρίας για την παροχή νέων ηλεκτρονικών υπηρεσιών συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος "Κοινωνία της Πληροφορίας".